Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.06.2021

Директор підприємства підозрюється у постачанні неякісних засобів захисту до лікарні

              

За процесуального керівництва Херсонської окружної прокуратури повідомлено про підозру керівнику одного з товариств з обмеженою відповідальністю за фактом постачання неякісних медичних товарів до однієї з лікарень обласного центру за ч.4 ст. 191 КК України.
 
Під час досудового розслідування встановлено, що у квітні минулого року керівником підприємства укладено договір із однією з комунальних лікарень міста про постачання медичних масок у кількості 50 тис. шт.
 
Проте всупереч умовам договору підприємство здійснило поставку товарів, які згідно з класифікатором належать до інших текстильних виробів та не належать до «масок медичних» (хірургічних) і не відповідають вимогам ДСТУ.
 
Умисними діями керівника підприємства місцевому бюджету завдано матеріальної шкоди  у великому розмірі на загальну суму 600 тис. грн. 
 
Наразі досудове розслідування триває. Оперативний супровід здійснюється співробітниками УСБУ в Херсонській області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Херсонська окружна прокуратура
кількість переглядів: 1120