Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.06.2021

На Херсонщині засуджено чоловіка, який систематично вчиняв домашнє насильство та катував своїх рідних

Білозерським відділом Олешківської окружної прокуратури забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно мешканця с. Чорнобаївка Херсонського району за ч. ч. 1, 2 ст. 127, ч. 2 ст. 122, ч. 1 ст. 126-1 КК України.
 
У суді доведено, що 32-річний чоловік, будучи раніше засудженим, у період іспитового строку систематично вчиняв домашнє насильство щодо своєї матері: ображав грубою нецензурною лайкою, погрожував фізичною розправою, принижував та залякував, внаслідок чого завдав шкоду її психологічному здоров’ю. Крім того, обвинувачений протягом 8 місяців бив та катував свою 27-річну співмешканку, використовуючи металеві прути та інші предмети – відрізав та рвав дівчині волосся, зламав руку. Коли жертва намагалась піти від горе-чоловіка, він погрожував фізичною розправою їй та її родині.
 
Вироком Білозерського районного суду за катування, умисне спричинення тілесних ушкоджень середньої тяжкості та домашнє насильство чоловіка засуджено до 8 років і 6 місяців позбавлення волі.
 
 


Автор: Олешківська окружна прокуратура
кількість переглядів: 1177