Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.06.2021

Членам організованої групи, які серед ув’язнених збували наркотичні засоби, повідомлено про підозру

         

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури трьом особам, які у складі організованої групи збували наркотичні і сильнодіючі лікарські  засоби і прекурсори та встановили і поширювали злочинний вплив серед ув’язнених, повідомлено про підозру у вчиненні злочинів (ч. 2 ст. 255-1, ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 311,  ч. 4 ст. 321 КК України).
 
У ході слідства встановлено, що в одній із установ виконання покарань області 42 –річний раніше судимий чоловік установив та поширив злочинний вплив в цій установі. До своєї протиправної діяльності залучив 2 осіб, створивши стійку злочинну групу, яка здійснювала придбання та надходження до виправної установи наркотичних і сильнодіючих лікарських засобів та прекурсорів, їх зберігання та збут засудженим.
 
Під час проведення обшуків за місцем утримання фігурантів правоохоронцями зібрано докази їх причетності до протиправної діяльності.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУНП в Херсонській області, за оперативного супроводу УСР в Херсонській області ДСР НП України.
 
 

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1315