Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.06.2021

На Херсонщині державного виконавця звинувачують у вимаганні та отриманні 3,5 тисяч доларів США

            

Херсонською обласною прокуратурою спрямовано до суду обвинувальний акт відносно державного виконавця за фактом вимагання та отримання неправомірної вигоди в сумі 3,5 тисяч доларів США (ч. 3 ст. 368 КК України).  
 
За даними слідства, посадова особа, одного з районних відділів Державної виконавчої служби у м. Херсоні Південного Міжрегіонального управління Міністерства юстиції, використовуючи службове становище, вимагала та отримала 3,5 тис. дол. США від громадянина за сприяння у вирішенні питання щодо зняття арешту із нерухомого майна – квартири і будинку.
 
Досудове розслідування здійснювалось слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Херсонській області за оперативного супроводу управління стратегічних розслідувань в області ДСР Нацполіції України.
 
У разі визнання судом державного виконавця винним, йому загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
 

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1203