Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.06.2021

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно організованої групи, яка на території Херсонської області займалася незаконним гральним бізнесом

        

Херсонською обласною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно семи членів організованої злочинної групи, які здійснювали незаконну діяльність з проведення азартних ігор (ч. 1 ст. 203-2 КК України).
 
У ході слідства встановлено, що зловмисники, з метою отримання прибутку від незаконної діяльності, протягом вересня 2020 – січня 2021 років організували та забезпечили функціонування незаконного грального закладу з наданням доступу до азартних ігор на території м. Нова Каховка Херсонської області.
 
Під час обшуків правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку, обладнання для під’єднання до мережі Інтернет, що використовувалося як засіб вчинення злочинів та за допомогою якого надавалися послуги у сфері грального бізнесу, документи і чорнові записи про облік доходів і витрат.
 
Заходи з викриття здійснювались слідчими СУ ГУНП за оперативного супроводу УСР в Херсонській області ДСР НП України.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1319