Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.07.2021

До суду спрямовано обвинувальний акт стосовно розповсюджувача наркотиків

Херсонською окружною прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт стосовно 19-річного херсонця за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

Установлено, що хлопець зберігав та розповсюджував небезпечні психотропні речовини серед громадян, у т.ч. і через поштові відправлення. Молодика правоохоронці затримали в одному з відділень поштового оператора під час спроби відправити 18 посилок із екстазі, амфетамінами, «солями» і так званими «марками». При проведенні огляду за місцем мешкання обвинуваченого виявлено та вилучено 112 поліетиленових пакетів та 291 полімерний згорток з розфасованою особливо небезпечною психотропною речовиною, обіг якої заборонено – PVP, загальною масою 11 кг, 6 полімерних згортків та 1 пакет з розфасованим канабісом, 147 поліетиленових пакетів з амфетаміном.

Загальна вартість вилучених наркотиків за цінами «чорного ринку» складає близько 1 млн грн.

У разі визнання судом чоловіка винним йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років із конфіскацією майна.

Автор: Херсонська окружна прокуратура
кількість переглядів: 1070