Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.08.2021

Колишнього селищного голову, який підозрюється у заволодінні та розтраті бюджетних коштів,взято під варту.

    Депутату однієї із міських рад Херсонщини, колишньому голові селищної ради, якому вчора повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за фактами заволодіння та розтрати чужого майна шляхом зловживання службовим становищем та внесенні неправдивих відомостей до офіційних документів, сьогодні обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 190 тис.грн.
    Як раніше повідомлялося, підозрюваний,перебуваючи на посаді селищного голови однієї із селищних рад області, за попередньою змовою з двома іншими особами, незаконно заволодів коштами місцевого бюджету, виділеними на капітальний ремонт проїзної частини дороги на території селища. Посадовець підписав акти виконаних робіт, завідомо знаючи, що вони містять неправдиві відомості та ремонтні роботи виконані не в повному обсязі. Як наслідок, на розрахунковий рахунок підрядника надлишково зараховано більше 900тис.грн, які зловмисники привласнили.
    Процесуальне керівництво здійснює Херсонська обласна прокуратура, досудове розслідування здійснюється детективами СУ ГУНП в Херсонській області.

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1059