Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.09.2021

Затримано поліцейського, який за 1 тис. дол. США обіцяв «вирішити питання»

        

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури викрито та затримано співробітника Великоолександрівського відділення поліції Бериславського відділу поліції ГУНП в Херсонській області під час отримання неправомірної вигоди.
 
Установлено, що поліцейський вимагав 1 тис. дол. США за вплив на прийняття рішення слідчим щодо закриття кримінального провадження. Правоохоронця затримано в порядку ст. 208 КПК України під час одержання ним частини неправомірної вигоди в розмірі 17 тис. грн.
 
Готується повідомлення про підозру поліцейському у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України.  
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює третій слідчий відділ (з дислокацією у м. Херсоні) ТУ ДБР, розташованого у  м. Мелітополі.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1314