Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.09.2021

Керівник Херсонської обласної прокуратури Володимир Калюга взяв участь у виїзному засіданні Комітету Верховної ради України з питань правової політики

                    

У Херсоні на базі Херсонського апеляційного суду відбулось виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань правової політики, під головуванням Голови Комітету Андрія Костіна. Участь у роботі засідання також взяли в.о. Голови Вищої ради правосуддя Олексій Маловацький, Голова Ради суддів України Богдан Моніч, т.в.о. Голови Державної судової адміністрації України Олексій Сальніков, представники Міністерства юстиції України, Міністерства фінансів України, голови загальних апеляційних судів, керівник Херсонської обласної прокуратури Володимир Калюга, члени Програми USAID «Нове правосуддя», Офісу Ради Європи в Україні та ін.
 
 
 
Під час заходу обговорені питання про зміни системи місцевих судів на території України у зв’язку з утворенням (ліквідацією) районів та забезпечення належного фінансування судової влади в Україні. За результатами обговорення внесено пропозиції для доопрацювання та виправлення недоліків у  порушених питаннях.
 
Запрошені учасники заходу доєдналися до роботи засідання як офлайн, так і в режимі відеозв'язку.

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1280