Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.02.2022

На Херсонщині викрито групу осіб, що збувала психотропні речовини (ФОТО)

     

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури припинено протиправну діяльність групи осіб, які налагодили збут психотропних речовин у декількох населених пунктах регіону.
 
За наслідками спільної спецоперації двом громадянам повідомлено про підозру у придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).
 
За даними слідства, заборонені речовини зловмисники отримували з інших регіонів України через поштовий зв'язок і зберігали в гаражних приміщеннях та приватних будинках. Наркоділки фасували наркотичні засоби, психотропні речовини й залишали закладки, а також здійснювали торгівлю і контактним шляхом – «з рук в руки».
 
Під час проведення обшуків вилучено психотропні речовини, грошові кошти, електронні ваги, поліетиленові пакетики, чорнові записи.
 
Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування здійснюється працівниками слідчого управління Головного управління Національної поліції в Херсонській області, за оперативного супроводу співробітників управління стратегічних розслідувань в області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1051