Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.05.2022

Погодився працювати у незаконно створеній окупантами «народній міліції» - на Херсонщині експоліційському повідомлено про підозру

           

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури експоліцейському Каховського райвідділу поліції Головного управління Нацполіції в Херсонській області повідомлено про підозру у колабораційній діяльності (ч. 7 ст. 111-1 КК України).
 
За даними слідства, підозрюваний під час збройної агресії РФ проти України добровільно погодився на зайняття посади в незаконно створеному окупаційною владою правоохоронному органі - «народна міліція», яка здійснює свою діяльність на території Каховського району Херсонської області. Він зайняв посаду так званого «заступника начальника відділу суспільної безпеки».
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Херсонській області.
 
За вчинене підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 12 до 15 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 15 років з конфіскацією майна.

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1562