Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.01.2023

Воєнні злочини рф та прихильники «руського миру» – працівники органів прокуратури Херсонщини проводять інформаційну кампанію та закликають долучатись до збору доказів

                     

Працівники органів прокуратури Херсонщини проводять інформаційну кампанію та закликають долучатись до збору доказів воєнних злочинів.

За ініціативи Офісу Генпрокурора працівники органів прокуратури Херсонської області інформують місцеве населення, як безпечно та конфіденційно повідомляти про злочини, вчинені представниками рф та громадянами України, які перейшли на бік ворога.
 
Наразі правоохоронці продовжують фіксувати та розслідувати численні злочини цієї категорії. Тому вкрай важливо, аби мешканці звільнених територій повідомляли про відомі їм факти, це надасть можливість ефективно розслідувати такі правопорушення, ідентифікувати винних та притягнути їх до відповідальності.
 
Задля підвищення обізнаності громадянам роз’яснюють, що таке воєнні злочини, хто такі колаборанти, зрадники та пособники держави-агресора, куди та як можна повідомити інформацію.
 
 
Наголошуємо, що персональні дані заявника не передаються третім особам і ніде не будуть опубліковані.
 
Ваші свідчення, ваша історія стануть доказом у суді.
 
Не мовчіть! Зробіть свій внесок у перемогу!
 
 
 
 

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 786