Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.05.2023

Оголошено про підозру мешканцю Херсонщини, який став так званим «в.о. заступника міністра сільського господарства та рибальства Херсонської області»

                 

За процесуального керівництва Спеціалізованої екологічної прокуратури обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру у колабораційній діяльності мешканцю Бериславського району Херсонської області (ч. 5 ст. 111-1 КК України).
 
За даними слідства, підозрюваний добровільно пішов на співпрацю з ворогом та обійняв посаду так званого «в.о. заступника міністра сільського господарства та рибальства Херсонської області».
 
На псевдопосаді він виконує організаційно-розпорядчі та адміністративно-господарські функції. Організовує роботу так званого «департаменту плем’яного тваринництва», погоджує плани, програми та положення структурних підрозділів окупаційного відомства.
 
Досудове розслідування здійснюють слідчі УСБ України в Херсонській області
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
  
 

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 376