Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.01.2022

Захотіли «легких» грошей: затримано двох співробітників патрульної поліції

        

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури на Херсонщині затримали начальника сектору реагування патрульної поліції одного з райвідділів Головного управління Нацполіції в Херсонській області та його підлеглого, під час отримання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).
  
Установлено, що поліцейські вимагали та отримали від громадянина 500 дол. США за не притягнення останнього до адміністративної відповідальності за порушення процедури реєстрації транспортного засобу. Чоловіки були затриманні під час отримання другого траншу неправомірної вигоди.
 
 
 
Поліцейські затримані в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про повідомлення їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Херсоні) територіального управління ДБР, розташованого у м. Мелітополі, за оперативного супроводу Управління СБУ в області.
 
Наразі тривають першочергові слідчі дії.
 
Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1175