Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.05.2018

Посадовцю Головного управління Держпродспоживслужби в області та двом його спільникам повідомлено про підозру у вчиненні злочину та обрано запобіжний захід

             

Прокуратурою Херсонської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом отримання неправомірної вигоди.
 
Посадовцю Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області та 2 громадянам, які налагодили механізм незаконного вимагання та отримання коштів з громадян за реєстрацію сільськогосподарської техніки, повідомлено про підозру у вчиненні ними кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.
 
Довідково: 14 травня п.р. у Херсоні викрито групу осіб під час одержання неправомірної вигоди в розмірі 8 тис. грн. за постановку на облік сільськогосподарської техніки та видачу реєстраційних документів.

Автор: Прес-служба прокуратури Херсонської області
кількість переглядів: 1656