Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.11.2019

Справу про розтрату бюджетних коштів розгляне суд

       

Херсонською місцевою прокуратурою спрямовано до суду обвинувальний акт відносно фізичної особи - підприємця та інженера з технічного нагляду одного з товариств у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 367, ч. 2 ст.191, ч. 1 ст. 366 КК України.
За версією слідства, приватний підприємець, достовірно знаючи, що ремонтні роботи за договором, укладеним між ним та територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Херсонській області, не виконано в повному обсязі, вніс завідомо неправдиві відомості щодо завищення вартості робіт до офіційних документів.
У свою чергу, інженер з технічного нагляду, який здійснював нагляд за виконанням робіт на підставі договору з надання послуг інжинірингу, не перевірив відповідність обсягів та якості ремонтних робіт проектно-кошторисній документації, засвідчив своїм підписом та печаткою акт приймання виконаних будівельних робіт.
У результаті територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Херсонській області на рахунок ФОП зайво перераховано 83 тис. гривень бюджетних коштів.
 
  

Автор: Херсонська місцева прокуратура
кількість переглядів: 1512