Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.04.2020

Прокуратурою області вживаються заходи щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції серед неповнолітніх

               

Сьогодні у прокуратурі Херсонської області за участю працівників відділу ювенальної юстиції прокуратури області та відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Херсонській області відбулась робоча нарада у форматі круглого столу щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції серед неповнолітніх.
Начальник відділу ювенальної юстиції прокуратури області Тетяна Войтович наголосила на необхідності координації зусиль всіх правоохоронних органів у відповідній сфері, забезпечення належного реагування на порушення карантинних заходів. Вона додала, що згідно з оперативною інформацією МОЗ України про поширення коронавірусної інфекції COVID-19, за даними Центру громадського здоров’я станом на 9:00 12 квітня в Україні лабораторно підтверджені 3102 випадки COVID-19, з них 93 летальні, 97 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 325 нових випадків. На амбулаторному лікуванні перебуває 1731 пацієнт. Усього госпіталізовано 1179 осіб, з них 49 дітей. Загалом 97 людей вже одужали, з них 2 дітей.   
 
Під час обговорення старший інспектор з ОД відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в області Анатолій Сікальчук поінформував присутніх про стан вжитих органами поліції області заходів, спрямованих на забезпечення належного реагування на порушення неповнолітніми та їх батьками умов карантину в області. За результатами роботи, з урахуванням вимог сьогодення, учасники наради продовжать здійснювати взаємодію для виконання наданих законом повноважень у вказаній сфері.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Херсонської області
кількість переглядів: 1236