Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.09.2020

На хабарі за допуск до вилову водних живих ресурсів викрито посадовця Національного природного парку "Нижньодніпровський"

               

За процесуального керівництва прокуратури Херсонської області співробітниками Управління СБУ в області та слідчими територіального управління ДБР, розташованого у місті Мелітополі викрито працівника Національного природного парку "Нижньодніпровський" на вимаганні та отримані неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.
За даними слідства, посадовець налагодив схему отримання неправомірної вигоди з жителів області за безперешкодний вилов водних живих ресурсів в акваторії природного парку.
Під час проведення комплексу слідчих (розшукових) дій задокументовано два факти вимагання та отримання ним неправомірної вигоди в розмірі 10 000 гривень.
Зазначену особу затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Слідчі дії тривають.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Прес-служба прокуратури Херсонської області
кількість переглядів: 1184