Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.10.2020

У прокуратурі Херсонщини проведено робочу зустріч з представниками Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

       

 
У прокуратурі Херсонщини заступник керівника обласної прокуратури Михалік Олександр провів робочу зустріч у рамках виконання Меморандуму про співпрацю між Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини та Офісом Генерального прокурора.
 
 
Участь у ній взяли Сергій Донєв – прокурор, який здійснює нагляд за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальному провадженні, представники Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Херсонській області Микола Барановський і Оксана Тропіна.
Так, учасниками обговорена співпраця, спрямована на запобігання вчиненню та припинення порушень прав і свобод людини в діяльності правоохоронних органів, запобігання катуванням у місцях несвободи. Розглянуто можливість спільних перевірок, моніторингу, а також обмін інформацією про розгляд звернень щодо дій або бездіяльності службових осіб в установах, у яких особи примусово тримаються.
За результатами зустрічі учасники домовились про плідну співпрацю, вжиття організаційних заходів, спрямованих на виконання поставлених цілей.

Автор: Пресслуєжба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1448