Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.11.2020

На Херсонщині колишнього посадовця банку підозрюють у привласненні понад 260 тис грн вкладника

                   

За процесуального керівництва Херсонської місцевої прокуратури повідомлено про підозру колишньому керівнику одного з відділень банку в м. Херсоні за фактом заволодіння коштами клієнта фінансової установи шляхом зловживання службовим становищем.
 
За даними слідства, підозрюваний використовуючи службове становище та дружні стосунки з потерпілим, ввів його в оману щодо дії депозитного договору. Надалі використовуючи документи з підробленими підписами, зловмисник зняв гроші з банківського рахунку вкладника. Таким чином спритник привласнив понад 260 тисяч гривень, завдавши потерпілому збитки на чималу суму.
 
Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України, тобто заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене у великих розмірах.
 
Наразі вирішується питання щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює слідчий відділ Херсонського відділу поліції.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Херсонська місцева прокуратура
кількість переглядів: 1169