Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.12.2020

Мешканку Чаплинки підозрюють у вбивстві односельця

          

За процесуального керівництва Генічеської місцевої прокуратури повідомлено про підозру 36-річній мешканці смт Чаплинка за фактом  вчинення умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України). 
 
За даними слідства, ввечері 03.12.2020 підозрювана разом із знайомими розпивала спиртні напої в своєму помешканні. У ході конфлікту, що раптово виник на побутовому підґрунті під час застілля, господарка домоволодіння нанесла одному з гостей удар ножем в область грудної клітини від якого він помер. Бездиханне тіло товариша зловмисниця разом з цивільним чоловіком винесли на вулицю, після чого співмешканець зателефонував до поліції та розповів про жахливу знахідку. В ході більш детального спілкування з правоохоронцями злочин приховати не вдалось.
 
Дії підозрюваної кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 КК України - умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.
 
Наразі слідчим за погодженням з процесуальним керівником ініційовано питання щодо обрання жінці запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування триває.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Генічеська місцева прокуратура
кількість переглядів: 1187