Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.06.2021

На Херсонщині учасники організованої групи підозрюються у виготовленні та розповсюдженні фальсифікованих алкогольних напоїв

         

У результаті слідчих та розшукових заходів, на основі отриманих висновків експертиз і досліджень у діях раніше підозрюваних у виготовленні, зберіганні, перевезенні та збуті алкогольних напоїв виявлено ознаки діяльності організованої злочинної групи.
 
За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури трьом особам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів у складі організованої групи (ч. 3 ст. 28 ч. 1, 2 ст. 204 КК України).
 
Як раніше повідомлялось, троє мешканців обласного центру організували масове підпільне виробництво фальсифікованої горілки та коньяку. Підпільний цех вони облаштували у складському приміщенні на території обласного центру. Готову продукцію сумнівної якості зловмисники реалізовували через торгівельні мережі області та в інші регіони України.
 
Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили майже 3,5 тонни спирту невідомого походження, близько 3 тонн алкогольних напоїв, а також, обладнання та транспортні засоби. Попередня оцінка, вартість вилученого становить понад 3,5 млн грн.
 
Учасникам організованої злочинної групи обрано запобіжні заходи та накладені арешти на майно.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУ ДФС у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі.
 

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1256