Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.07.2021

На Херсонщині судитимуть працівника міграційної служби, викритого на хабарі

               

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно начальника одного з відділів управління Державної міграційної служби України в області (ч. 3 ст. 368, ч. 2 ст. 369-2 КК України).
 
Ідеться про посадовця, який зловживаючи службовим становищем, одержав у якості неправомірної вигоди від громадянина України кошти в сумі 1 тис. дол. США за невжиття заходів щодо примусового видворення іноземця з території України, сприяння в оформленні документів на право перебування останнього на території держави, а також вплив на працівника міграційної служби щодо продовження строку перебування іноземця на території країни.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Херсоні) ТУ ДБР, розташованого у м. Мелітополі.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1491