Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.08.2021

Працівників органів прокуратури Херсонської області привітали з Днем Незалежності України

У Херсонській обласній прокуратурі відбулись урочисті збори з нагоди дня Державного прапора України та 30-ї річниці Незалежності України.

Вітаючи присутніх, виконувач обов’язків керівника Херсонської обласної прокуратури Олексій Даниляк, побажав міцного здоров’я, родинного затишку, професійних досягнень, впевненості в майбутньому та мирного неба над головою. Також, звертаючись до колективу, Олексій Даниляк зазначив: «Три десятиліття поспіль усі ми є громадянами суверенної і незалежної, демократичної, соціальної, правової держави. Чи бути їй саме такою залежить від кожного, але від нас з вами, як від прокурорів, Україна чекає більшого, оскільки саме ми стоїмо на варті зміцнення законності, прав та свобод наших громадян».

З нагоди Дня незалежності, кращі працівники органів прокуратури Херсонської області за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розбудову правової держави, зміцнення законності, захист конституційних прав і свобод громадян були нагороджені відомчими відзнаками та подяками.

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1067