Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.10.2021

Ще один посадовець Херсонської ТЕЦ підозрюється у службовій недбалості

           

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури повідомлено про підозру  керівнику одного зі структурних підрозділів АТ «Херсонська ТЕЦ» за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).
 
За даними слідства, підозрюваний у 2018 році, працюючи на посаді керівника одного зі структурних підрозділів підприємства, не володіючи спеціальними знаннями та не маючи повноважень на здійснення технічного нагляду, погодив акти, в яких вартість проведених робіт з теплової ізоляції частини тепломагістралі не відповідала кошторисній документації та вимогам будівельних норм. Внаслідок таких дій державі завдано збитків на суму 1,4 млн грн.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
<div style="float:right"><a href="https://t.me/phogovua"><img alt="" src="/userfiles/telegram.png" style="height:30px; width:30px" /></a></div>
 

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 999