Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.11.2021

Двоє мешканців м. Херсона отримали підозри за зберігання наркотиків та психотропів з метою збуту шляхом так званих «закладок»

       

За процесуального керівництва Олешківської окружної прокуратури повідомлено про підозру чоловіку та жінці в незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також збуті особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).
 
 
За даними слідства, 27-річний мешканець м. Херсона тривалий час здійснював збут наркотичних засобів та психотропних речовин шляхом так званих «закладок». У ході обшуку помешкання, де проживає підозрюваний, оперативники виявили та вилучили понад 200 згортків із психотропною речовиною, близько 100 марок «ЛСД», 20 пігулок екстазі, 40 пакетиків із канабісом, мобільні телефони, банківські картки, електронні ваги та пістолет із набоями до нього.
 
 
Також під час проведення обшуку в помешканні ще однієї фігурантки - 22-річної жінки, правоохоронці вилучили 40 згортків із психотропною речовиною, мобільні телефони та пакувальний матеріал.
Обох підозрюваних правоохоронці затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. 
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими відділення поліції № 2 Херсонського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Херсонській області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 

Автор: Олешківська окружна прокуратура
кількість переглядів: 876