Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.12.2021

У присвоєнні 240 тис. грн підозрюють підприємця, який вирішив збагатитися за рахунок дітей

       

За процесуального керівництва Генічеської окружної прокуратури повідомлено про підозру директору будівельної компанії у заволодінні бюджетними коштами шляхом зловживання службовим становищем, а також внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).
 
За даними слідства, підозрюваний, перебуваючи на посаді директора підприємства, заволодів бюджетними коштами, виділеними на реконструкцію покрівлі однієї зі шкіл Генічеського району. Підозрюваний підписав акти виконаних робіт, знаючи, що вони містять неправдиві відомості, а роботи виконані не в повному обсязі. На підставі цього на рахунок підприємства надлишково перераховано майже 240 тис. грн.
 
Досудове слідство триває, його здійснюють слідчі Генічеського районного відділу поліції Головного управління Нацполіції в Херсонській області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Генічеська окружна прокуратура
кількість переглядів: 982