Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.01.2022

Повідомлено про підозру учасникам організованої групи за виготовлення та збут амфетаміну

      

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури повідомлено про підозру у вчиненні злочинів у складі організованої групи мешканцям м. Херсона за фактами придбання, зберігання прекурсорів, виготовлення та збуту психотропних речовин (ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 311, ч. 3 ст. 28, ч. 2 ст. 317, ч. 3 ст. 313 КК України).
 
За даними слідства, троє зловмисників обладнали в місті Херсон нарколабораторію, в якій виготовляли психотропну речовину - амфетамін, яку збували в тому числі і шляхом закладок на території міста. Правоохоронцями задокументовано 7 епізодів злочиних дій організованої групи у сфері незаконного обігу психотропних речовин.
 
 
Під час обшуків за місцем мешкання фігурантів правоохоронці вилучили прекурсори, психотропну речовину та обладнання для її виготовлення.
 
 
 
Заходи з викриття здійснювались слідчими СУ ГУНП за оперативного супроводу УСР в Херсонській області ДСР НП України.
 
Досудове розслідування триває.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 982