Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.03.2022

Звернення Данила Філатова - заступника керівника Скадовської окружної прокуратури. Пряма мова

        

Шановні мешканці Скадовського району!


Я особисто, разом з декількома працівниками нашої прокуратури вступили до лав Національної гвардії України і вже зараз, пліч-о-пліч ми робимо все для того, щоб Мир в Україні наступив якнайшвидше!

24 лютого став днем, коли кожний українець, побачив на власні очі, що таке «руський мир» у розумінні божевільного негідника путіна.

З 24 по 27 лютого, відбулась складна, але злагоджена передислокація Скадовської окружної прокуратури і лише з одною метою, щоб кожен хто посягнув на суверенітет нашої з вами Держави, на життя громадян, був неодмінно покараний.

Скадовська окружна прокуратура працює щоденно і фіксує відповідно до вимог чинного процесуального законодавства всі кримінальні правопорушення, які вчиняються на території району загарбниками та їх помічниками.

Кожен, хто вирішив для себе стати на сторону ворога, стане ворогом незалежної України та її народу!

Одночасно ті, хто допомагає у цей нелегкий час здобувати нашу з вами перемогу, назавжди стануть героями своєї громади.

Це випробування, яке випало на нашу з вами долю і ми пройдемо його разом і здобудемо перемогу! Ворог несе критичні втрати особового складу та техніки на всіх напрямах, економічні санкції та інші заходи, які вживаються нашими союзниками (а їх понад 140 країн) є смертельними для держави окупанта.

Відповідно до офіційних джерел, резерв боєздатних військ, який заплановано залучити до війни проти України - вичерпано.

Наші Герої щоденно доводять всім іншим у цілому Всесвіті, що Українці мають право на свободу, мають право жити у власній, незалежній державі і за кожну частку землі б’ються з ворогом до останньої краплі крові.

Тому, друзі мої, Херсон та всі інші райони Херсонської області неодмінно буде звільнено від окупантів!

Від вас всіх я прошу і навіть благаю про наступне - зберігайте спокій, читайте та розповсюджуйте тільки перевірену інформацію з офіційних джерел, допомагайте один одному, особливо літнім людям і нашим діточкам та, за можливості, протидійте ворогу всіма можливими засобами! Мітинги, мирні акції протесту, навіть повалене дерево на дорозі допоможе спинити постачання окупантам.

Як нам всім відомо, техніка окупанта горить дуже яскраво, а знаки на дорогах можуть привести їх у зовсім іншому напрямі, тому будь-які ідеї можуть суттєво допомогти нашим військовослужбовцям у цей скрутний для всіх час.

Тільки разом і тільки як єдине ціле, ми переможемо клятих ворогів і покажемо, що Херсонщина була, є і буде Україною

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 85