Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2023

Органи прокуратури Херсонщини забезпечують розгляд звернень громадян в умовах правового режиму воєнного стану

                 

Незважаючи на виклики, зумовлені збройною агресією рф, неодноразові зміни дислокації, органи прокуратури Херсонщини впродовж 2022 року забезпечували прийом звернень громадян, їх об’єктивний, всебічний і своєчасний розгляд шляхом прийому звернень на електронні поштові адреси, телефони «гарячої лінії», а також поштою, за місцями дислокацій, визначених Офісом Генерального прокурора.
 
                                           
 

Упродовж 2022 року до органів прокуратури області надійшло 2934 звернення.  Вирішено 1100 звернень громадян та юридичних осіб, задоволено 53.
 
Незважаючи на системність оприлюднення законодавчих змін стосовно обмеження повноважень органів прокуратури, значна кількість людей продовжує звертатися з питаннями, вирішення яких вже не належить до повноважень органів прокуратури. У зв’язку з чим до інших відомств для вирішення направлено 305 звернень.
 
За наявності підстав повернуто заявникам або залишено без розгляду 63 звернення.
 
Із вирішених звернень 23 надійшло від народних депутатів України, звернення цієї категорії не задовольнялися.
 
За категоріями найбільшу кількість звернень вирішено з питань досудового розслідування - 601, у тому числі від учасників кримінального провадження 222, з них задоволено 23.  
 
Повторні звернення на раніше прийняті рішення тієї самої прокуратури, а також такі, що раніше відхилялися підпорядкованим працівником прокуратури не задовольнялися.
 
Робота на вказаному напрямі триває.
Нагадуємо!
Звернутись до нас ви можете за актуальним номером телефону:
 +38(068)018-90-33.
Адреса електронної пошти :

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 662