Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.01.2024

У Херсоні затримано чоловіка за сексуальне насильство відносно малолітньої дитини

              

За процесуального керівництва Херсонської окружної прокуратури місцевому мешканцю повідомлено про підозру у насильницьких діях сексуального характеру щодо дитини, яка не досягла чотирнадцяти років (ч. 4 ст. 153 КК України). Також за клопотанням прокурорів йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою.
 
За даними слідства, у січні 2024 року підозрюваний, знаходячись вдома з донькою своєї співмешканки, користуючись відсутністю матері дитини, вчинив відносно неї дії сексуального характеру не пов’язані із проникненням у тіло.  Цього ж дня дівчинка зателефонувала матері та розповіла про сексуальні дії з боку її співмешканця, яка й звернулася до правоохоронних органів. 
 
Після отримання інформації про вчинення протиправних дій стосовно малолітньої, правоохоронці оперативно затримали чоловіка.
 
Досудове розслідування здійснює ХРУП ГУНП в Херсонській області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Херсонська окружна прокуратура
кількість переглядів: 319