Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.04.2024

Викрито шістьох учасників злочинної організації, яка збувала наркотики на Херсонщині

    

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру шістьом учасникам організованої групи.
 
Їм інкримінують незаконне придбання, зберігання, збут наркотичних засобів, в тому числі в особливо великих розмірах (ч. 2, 3 ст. 307 КК України).
 
За даними слідства, з січня 2024 року підозрювані змовившись між собою, організували наркобізнес на території Херсонщини.
 
Вони систематично купували наркотики, розфасовували їх і збували наркозалежним особам з «рук в руки» та шляхом так званих «закладок».
 
За результатами слідчо-оперативних заходів правоохоронці затримали фігурантів у порядку ст. 208 КПК України. Вони провели 10 одночасних обшуків за їх місцями проживання, транспортних засобах та місцях зберігання наркотиків. Вилучено гроші, ймовірно отримані від протиправної діяльності, мобільні телефони, наркотичні засоби та інше.
 
Всім фігурантам обрано запобіжний захід – тримання під вартою з альтернативою внесення застави.
 
Викриття протиправної діяльності проводилось спільно зі слідчими ГУНП в Херсонській області, за оперативного супроводу – УСБ України в області.
 

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 91