Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.01.2023

Підсумки роботи органів прокуратури Херсонської області по виконанню Закону України «Про доступ до публічної інформації» за 2022 рік

Підсумки роботи органів прокуратури Херсонської області по виконанню Закону України «Про доступ до публічної інформації»  за 2022 рік
 
Упродовж 2022 року органами Херсонської обласної прокуратури згідно вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» розглянуто 17 запитів на інформацію.
 
За  результатами їх розгляду на 10 запитів інформацію надано, 7 запитувачам скеровано роз’яснення. Рішення про відмову у наданні запитуваної інформації не приймалися.
 
Іншим розпорядникам публічної інформації запити не скеровувались.
 
Прийнято 1 рішення про відстрочку в задоволенні запиту на інформацію на підставі частин 6, 7 статті 22 Законом України «Про доступ до публічної інформації».  
 
Запитувачі зверталися для отримання інформації поштовим зв’язком (5), та електронною поштою  (12).
 
Для отримання інформації зверталися фізичні особи (11), громадські організації (2), представники засобів масової інформації (2) та інші юридичні особи (2).
 
Інформація запитувалась з питань досудового розслідування, організаційно-розпорядчої діяльності (про надання статистичної інформації), представництва інтересів громадян та держави в суді, з кадрових та інших питань.
 
Порушень порядку та строків розгляду, визначених Законом України «Про доступ до публічної інформації», не допущено.
 
 
Відділ організації прийому громадян,
розгляду звернень та запитів
обласної прокуратури
1.  Звіт про роботу органів прокуратури за січень - грудень 2022 року.xls (55.5 KB)

кількість переглядів: 279